TECHNISCHE ONDERSTEUNING VLIETJONGE STAALHANDEL

Vlietjonge (3).JPG

ProTectS Engineering is door Vlietjonge Staalhandel te Nieuwegein in november 2013 gevraagd voor technisch advies en ondersteuning.  Vlietjonge Staalhandel levert en bewerkt constructiestaal en snijwerk.

Het laden en lossen van de staalproducten bij Vlietjonge Staalhandel wordt uitgevoerd met behulp van bovenloopkranen. Deze bovenloopkranen verschillen inmiddels, door de grote diversiteit van de handelsprofielen en de geleidelijke uitbreiding van het bedrijf, sterk in makelij en capaciteit. 

 

ProTectS Engineering is gevraagd om voor drie typen bovenloopkranen calculaties en tekeningen te maken voor nieuwe dwangrollen, aangezien de bestaande dwangrollen aan het einde van de levensduur waren. Na een gedegen voorbereiding, in samenwerking met de Technische Dienst van Vlietjonge Staalhandel, zijn maart 2014 de calculaties en tekeningen van het eerste kraantype afgerond. De andere twee kraantypen volgden in mei en juni 2014. De coördinatie van de uitvoering is door Vlietjonge Staalhandel zelf uitgevoerd.

21-08-2014

« Terug